Assalten a punta de navalla un negoci de compra i venda d'or de Girona

Els dos atracadors van aprofitar que una senyora sortia de l'establiment per entrar-hi i es van endur diners i grams d'or

L'atracament a la botiga de compra i venda d'or, situada al carrer de la Creu, va tenir lloc pels voltants d'un quart de vuit del vespre. Els dos assaltants van esperar-se a l'exterior del negoci i, aprofitant que una dona en sortia, van entrar cap a dins. Els lladres van amenaçar el dependent amb una arma blanca i van exigir-li que els donés tot el que tenia de valor.

Després van arreplegar diners (la quantitat no ha transcendit) i grams d'or i van fugir corrents. Els Mossos d'Esquadra i la Policia Municipal de Girona han obert una investigació i treballen per intentar localitzar-los.

Aquest robatori va tenir lloc, precisament, poques hores després que uns altres lladres atraquessin una joieria de Blanes (Selva). El local, situat al carrer Pare Puig, està especialitzat en vendre articles al detall per Internet. Tot i no tenir les joies exposades en vitrines, sí que els seus propietaris tenen gènere de mostra.

Els fets van tenir lloc poc abans de les onze del matí. Els lladres -en aquest cas, tres homes armats- van entrar al negoci i van amenaçar el propietari amb una pistola curta. Després, el van lligar de mans i peus, van regirar i el local i van fugir amb el botí.

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Blanes van muntar un desplegament a les entrades i sortides de Blanes per intentar localitzar-los. Fins al moment, però, no hi ha detinguts.