Bon Preu inaugura un nou supermercat a Cassà de la Selva

Compta amb 38 professionals, 14 dels quals són veïns del municipi

Bon Preu ha inaugurat avui un nou supermercat al Passeig del Ferrocarril, cantonada amb el C/Germà Agustí, de Cassà de la Selva (Gironès).

El president i director general del Grup Bon Preu, Joan Font, ha declarat en el transcurs de l’acte que “ens fa molta il·lusió la inauguració del primer establiment a Cassà de la Selva. Aquesta obertura suposa la novena al Gironès, fet que referma la nostra aposta per la comarca. Amb aquest establiment, que obrirà amb totes les innovacions i amb la nova imatge comercial de Bonpreu, esperem convertir-nos en un referent en productes frescos i de proximitat al municipi i a la zona sud de Girona”.

Bon Preu ha invertit 6 milions d’euros (MEUR) en la construcció de l’establiment i compta amb un equip de 38 professionals, 14 dels quals són veïns del municipi.

De fet, el passat més d’agost, Bon Preu i l’Ajuntament de Cassà de la Selva van signar un conveni de col·laboració en el procés de selecció de personal pel nou establiment. Aquest, posava de manifest la voluntat de treballar de forma conjunta tots aquells aspectes que fomentin l’ocupabilitat del major nombre possible de persones del municipi.

El nou establiment té una superfície de vendes de 1.290 metres quadrats i disposa de 68 places d’aparcament i de dues places de carregadors per a vehicles elèctrics. Està construït on hi havia hagut l’antiga fàbrica surera Reliable Cork Company SA, és per això que, per tal de rememorar aquest passat, s’ha folrat una de les parets de l’establiment amb suro cru. A més, també s’hi ha serigrafiat una fotografia de la població de mitjans del segle passat. Per altra banda, el Grup Bon Preu va realitzar la restauració de la pintura de la Columna de la Joventut, situada just davant de l’establiment.

Com en tots els supermercats del Grup, en aquest nou establiment el producte fresc i de proximitat és el protagonista i compta també amb un forn de cocció de peix i marisc per aquells clients/es que vulguin endur-se el producte cuinat i amb cartelleria digital per millorar l’experiència de compra.

A l'acte d'obertura hi eren l’alcalde de Cassà de la Selva, Robert Mundet, mentre que per part de l'empresa ha assistit el president i director general del Grup Bon Preu, Joan Font i la directora comercial, Anna Font. D'altra banda, la inauguració també ha comptat amb la presència de proveïdors de proximitat, amb representats d’empreses de la zona com Gelats de Territori, Noel, Cuits i Xocolates Torras.