Cassà de la Selva destina 190.000 euros en reactivar l'economia local

Es volen pal·liar els efectes generats per la crisi de la covid-19

L’Ajuntament de Cassà de la Selva (Gironès) destinarà 190.000 euros a reactivar l’economia local i contribuir a pal·liar els efectes de la pandèmia generada per la covid-19. Per segon any, s’ha programat un paquet de diverses mesures que inclou una subvenció de 500 euros per a activitats no essencials de Cassà, amb un fons total de 30.000 euros.

En segon lloc es contempla una subvenció de 600 euros (es triplica la quantitat en relació a l’any anterior) per a persones aturades o afectades per un ERTO/ERO, amb un pressupost total de 80.000 euros. Finalment s'endegarà una campanya de suport al comerç local a través de la de distribució de 80.000 euros en vals de compra per un import de 20 euros a tots els habitatges de Cassà on hi consten persones empadronades.

Del 22 de novembre de 2020 i fins el 15 de gener de 2021 està obert el període per sol·licitar les subvencions. Pel que fa als vals de compra fins el 8 de desembre es poden bescanviar als 67 comerços i establiments que s’han adherit a la campanya 'Compra a Cassà!'

Segons han manifestat Robert Mundet, Alcalde de Cassà de la Selva i Joan Casabó, Regidor de Promoció Econòmica, l’equip de govern cassanenc, ha volgut mostrar el seu suport i estar al costat dels sectors econòmics del poble per tal de recolzar-los en un moment que ha estat molt complicat per culpa de la pandèmia. S’ha fet un esforç per mantenir les ajudes a les empreses i per triplicar l’import de la subvenció per a persones treballadores que han estat o estant en situació d’atur degut a la covid-19.

Continuen explicant que la campanya 'Compra a Cassà!' de distribució de vals de compra, s’ha repetit utilitzant la mateixa fórmula que l’any passat, ja que va tenir una valoració molt positiva tant per part dels botiguers i botigueres com dels habitants de Cassà.