Cau una banda que ha assaltat amb violència tres domicilis

No es decarten noves detencions ni que els delinqüents estiguin relacionats amb altres cops

El passat mes d'abril els detinguts haurien comès un robatori en una casa aïllada de Vilobí d'Onyar. A primera hora del matí, quan la propietària de la casa estava fent feines de neteja va ser abordada per un home que la va obligar a entrar a la casa.

Un cop a dins, aquest primer individu juntament amb dos homes més van lligar a la víctima, que es va veure obligada a donar la clau de la caixa forta. Ja amb el botí, van fugir del lloc dels fets amb diverses joies.

El segon va ser en una masia de Sant Feliu de Buixalleu. També a primera hora del matí, van entrar a l'immoble i després de colpejar el matrimoni de la casa van sostreure un ordinador portàtil, una càmera de fotos i dos telèfons mòbils.

El darrer cop va ser el 29 de desembre en una urbanització de la localitat de Sils on van amenaçar a les víctimes per cobrar uns diners. En aquella ocasió dues persones van entrar violentament a la casa i després de trencar els vidres d'una de les portes van exigir el pagament de quatre mil euros al matrimoni que hi vivia. Després de comprovar que no disposaven d'aquests diners van acomiadar-se prometent que tornarien.

Agents de l'Àrea d'Investigació Criminal de Girona, juntament amb el Grup Especial d'Intervenció dels Mossos d'Esquadra, van dur a terme un dispositiu a Sarrià de Ter que va permetre detenir a Hernan Felipe H., de 29 anys, nacionalitat veneçolana i veí de Girona, Cesar August O. A, de 22 anys, nacionalitat hondurenya i veí de Sarrià de Ter i Epifanio Manu D.P, de 54 anys, nacionalitat colombiana i veí de Sarrià de Ter.

Durant el registre a l'immoble dels detinguts els investigadors van trobar una arma curta simulada, 30 peces de joieria i fins a deu telèfons mòbils. Després de passar a disposició judicial dos dels arrestats van ingressar a presó.