Detingut l'amo d'un cultiu amb 540 plantes de marihuana dins una casa de Fornells de la Selva

També hi tenia 15 quilos de cabdells envasats per a vendre

Els Mossos d’Esquadra van detenir el dia 18 de novembre un home, de 34 anys, de nacionalitat espanyola i veí de la Bisbal d’Empordà, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació de fluid elèctric.

A principis del mes d’octubre els mossos de la comissaria de Girona van saber que, possiblement, hi havia una casa a la població de Fornells de la Selva on s’hi podria estar realitzant un cultiu de marihuana indoor.

Els agents van iniciar la investigació per confirmar les sospites i van constatar que hi havia prou indicis per afirmar que dins la casa s’hi cultivaven plantes de marihuana. Per això, el dia 18 de novembre els agents van fer una entrada i registre al domicili investigat.

De resultes de la inspecció els mossos hi van localitzar, repartides en diferents estances, 540 plantes i 15 quilos de cabdells de marihuana envasats i preparats per a la seva comercialització. La casa també disposava de tots els aparells necessaris per aconseguir un ple rendiment de les plantes de marihuana, tal com làmpades, aparells d’aire condicionat, motors d’extracció d’aire, entre altres.

Els investigadors també van comprovar que l’habitatge tenia una despesa de fluid elèctric molt elevada i que l’escomesa estava manipulada.

Davant els evidències els mossos van detenir al responsable de la plantació per un delicte contra la salut pública, tràfic de drogues i un altre delicte de defraudació de fluid elèctric. Els agents també van citar com a investigada a la propietària de la casa.

El detingut, sense antecedents, va passar el dia 19 de novembre a disposició del Jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona.