Palafrugell encetarà el Nadal amb una escudellada popular i l'encesa de llums

Serà el proper divendres 3 de desembre

Palafrugell (Baix Empordà) recupera el tradicional acte d’encesa de llums que dóna el tret de sortida al Nadal. L’encesa de l’enllumenat nadalenc tindrà lloc divendres 3 de desembre a les set de la tarda a plaça Nova, on com l’any passat s’instal·larà un arbre de sis metres d’altura.

Aquest any, els encarregats de prémer el botó seran en Nacho Pascual, antic director del CAP, i la Dra. Montserrat Verdaguer, com a representants de la lluita contra la covid-19.

D’aquesta manera, es recupera l’acte d’encesa de llums de Nadal, després que l’any passat es cancel·lés degut a la pandèmia, tot i que es va mantenir l’enllumenat ornamental en els carrers, avingudes i places de la vila.

Durant l’acte a plaça Nova, se servirà un bol d’escudella al públic assistent. Aquesta iniciativa compta amb la col·laboració dels alumnes de l’Escola d’hosteleria de l’Institut Baix Empordà, que són els encarregats de preparar aquest plat tan típic d’aquestes dates. Amb aquesta participació, l’INS Baix Empordà dóna visibilitat a la tasca que porten a terme els alumnes de l’Escola durant el seu procés de formació.

La novetat d’aquest any, serà el concert de The Rock’n’Roll Brothers organitzat per l’Insititut de Promoció Econòmica (IPEP) als porxos del mercat a partir de 2/4 de 8 del vespre.