L'advocada i escriptora, Cristina Simon, presenta la seva segona novel·la

'(Im)perdonable crim d'amor' narra una història de fortes passions amb conseqüències fatals

La sala d’actes del Col·legi de l'Advocacia de Girona ha acollit aquesta tarda la presentació de la segona novel·la de l'escriptora i advocada, Cristina Simon, que porta per títol '(Im)perdonable crim d'amor', editada per Llibres del Segle.

Simon ha desgranat el procés creatiu d'aquest segon treball que l'ha portat cinc anys en el procés en companyia de l'editor Roger Costa-Pau, l'advocat penalista Manel Mir i la presidenta del Gremi de Llibreters de Catalunya, Maria Carme Ferrer. Si bé la primera novel·la 'La bossa dels cors' la va escriure en només 15 dies, fruit d'un "impuls", aquesta "ha estat més pausada i meditada", ha assenyalat l'autora.

El llibre, que és una continuació del primer, és pot llegir de forma totalment independent i narra la història d'un home que actua d'una forma violenta fruit d'un forts sentiments que viu. A partir d'aquí Simon porta al lector a plantejar-se si tot es pot perdonar o bé hi han accions que no es poden passar per alt. Cada un dels capítols que conformen el treball -gairebé una quarantena-, defineixen un sentiment o estat d'ànim, tant divers com pot ser la culpa, l’amor, el dol, l’apatia, l’esperança o la debilitat, entre d'altres.

El llibre ja es troba a la venda a les llibreries i també online.