Un problema en l'abastiment d'alumini posposa l'obertura de la nova Clínica Girona

La direcció no pot donar una nova data, però assenyala que "ho tenen tot a punt"

Un problema en el subministrament d'alumini obligarà a posposar l'obertura de la nova Clínica Girona, prevista inicialment pel dijous 9 de desembre. Les dificultats per l'entrega d'aquest material han obligat a aturar els treballs per completar la planta baixa de l'edifici.

En concret, falta l'alumini per segellar els vidres de la façana. La direcció lamenta el contratemps, però deixa clar que la resta d'elements i la maquinària necessària per poder obrir "estan a punt". La decisió de posposar l'obertura del nou centre s'ha pres aquest mateix dimecres després d'una reunió entre la constructora i la direcció.

La falta de les làmines d'alumini per la crisi de subministrament de material ha provocat el retard. "Hem estat fins l'últim moment intentant mantenir les dates previstes, amb un gran esforç per part de tothom, però al final la falta de material ens ha portat a prendre aquesta decisió", assegura el gerent de Clínica Girona, Carles Espígol.

L'activitat no es veu afectada

Mentrestant Clínica Girona continuarà desenvolupant la seva activitat amb tota normalitat a la seu actual. Aquest retard no afectarà l’activitat assistencial del centre, ja que la pràctica totalitat de l'equipament de la nova Clínica és nou.

La direcció lamenta aquest retard, totalment involuntari, i dona les gràcies per les mostres de suport rebudes en els darrers mesos davant la imminent obertura de la nova seu.

La nova Clínica Girona, ubicada al carrer de Barcelona 204-206, triplica la superfície actual (passa de 13.000 metres quadrats a 41.000 metres quadrats). El nou centre incorporarà les tecnologies més innovadores i serà totalment accessible. L’obra, construïda sota criteris de màxima sostenibilitat, té un pressupost d’uns 65 milions d’euros (MEUR)