Detinguts dos joves que van robar-li el mòbil a un noi en ple carrer a Olot

La Policia Municipal els va localitzar amb la geolocalització del telèfon sostret

La Policia Municipal d’Olot (Garrotxa) ha detingut aquest diumenge a dos joves, de 19 i 20 anys, veïns d’Olot, per un robatori amb violència. Els fets van succeir la matinada de diumenge 14 de novembre, pels volts de dos quarts de set del matí, quan els dos detinguts van robar-li el mòbil a un altre jove que caminava pel carrer Sant Antoni Maria Claret.

Mentre un d’ells agafava la víctima pel coll i l’increpava, l’altre detingut – que portava una bicicleta- va aprofitar per robar-li el telèfon i van marxar del lloc dels fets en direcció al barri de Sant Pere Màrtir.

Ràpidament, la víctima va alertar a la Policia Municipal d’Olot que es van personar al lloc dels fets i va acompanyar-lo fins a dependències policials. Va ser a la comissaria que els agents van poder localitzar la senyal de geolocalització i ubicació del telèfon mòbil sostret. A través de la posició del telèfon els agents van aconseguir enxampar els lladres a l’altura del camí de Teuleria. Un cop detinguts, van ser posats a disposició dels Mossos d’Esquadra.