El despreniment en un pont de pedra talla una pista forestal al Cap de Creus

Tècnics municipals i del Parc Natural valoraran demà quines actuacions s'hi poden fer

Les darreres pluges que han caigut a l'Alt Empordà els últims dies han tingut conseqüències en una pista forestal situada dins el Parc Natural del Cap de Creus, en el terme municipal de Port de la Selva.

El camí, que uneix el municipi amb el Mas Puignau, va començar a patir un despreniment a l'altura d'un pont de pedra seca el dijous amb les primeres pluges. Segons el director del Parc Natural, Ponç Feliu, la situació es va agreujar fins ahir que ja es va acabar de desprendre del tot en aquell punt.

En aquests moments la pista forestal resta tallada a la circulació mentre que es manté habilitada una segona via de pas fins al Mas Puignau. Per la seva banda, Feliu ha explicat que demà tècnics de l'Ajuntament de Port de la Selva i del Parc Natural, visitaran de forma coordinada l'emplaçament per a estudiar les actuacions que s'hi faran els propers dies.

Aquesta és una pista forestal que discorre per algunes rieres on hi han construccions de pedra seca i que ja van ser objecte de millora recentment. Malgrat tot, es va decidir no fer cap actuació als ponts i ara valoraran com es pot millorar la seva estabilitat sense modificar-ne el valor patrimonial que tenen.