Un cadàver trobat a Mallorca podria ser el de l'home desaparegut a les Illes Medes

La Guàrdia Civil ha iniciat la investigació

La Guàrdia Civil investiga si un cadàver que va aparèixer el passat dijous a Mallorca és el del veí de l'Estartit (Baix Empordà) i que des del dia 24 d'octubre els equips d'emergència estan buscant a les Illes Medes. Segons ha informat El Periódico, els agents van recuperar el cos davant del mirador de Santa Caterina.

Tot i que se sospita que es pot tractar de l'home que estan buscant des de fa dies, encara falta el resultat de les proves d'ADN que han de confirmar, o no, que es tracta de l'home desaparegut a l'Estartit de 41 anys. Una de les sospites és que les corrents marines hagin impulsat el cos de l'home fins a Mallorca.

Els fets van passar el 24 d'octubre quan va sortir a navegar amb un amic per la zona de les Medes. De sobte, es va llançar a l'aigua malgrat que la mar estava molt moguda. Al veure que no sortia, l'amic va intentar-lo buscar i va alertar de la seva desaparició.

D'ençà que es va muntar el dispositiu de recerca, els submarinistes del GEAS i el Servei Marítim del cos han pentinat més de 500.000 metres quadrats. Els bussejadors especialitzats han fet immersions constants, arribant a inspeccionar fins a 90.000 metres quadrats en un sol dia. Ara falta saber si el cos que s'ha trobat a Mallorca és el del desaparegut.