300 persones es reuneixen a la presentació del disc 'Després de les cendres'

L'acte s'ha celebrat en suport als damnificats del gran foc de l'Empordà

El concert ha comptat amb la col·laboració de 19 artistes de l'Alt Empordà que han presentat les seves cançons davant d'un públic totalment entregat. Les interpretacions s'han anat intercalant amb els parlaments emotius de voluntaris, bombers i diferents damnificats.

"No podem donar molts de diners però si que volíem aportar el nostre granet de sorra i, com que som músics, vam decidir organitzat un concert", ha assenyalat Rubau. En principi, aquest acte ha servit per presentar el disc col·lectiu 'Després de les cendres', una obra musical que compta amb diverses cançons originals de 19 músics de la mateixa comarca. Durant el concert d'aquest diumenge, s'han pogut distribuir 250 discs que es vendran a diversos establiments de l'Alt Empordà.

D'altra banda, els músics han pogut recollir uns 700 euros que lliuraran als damnificats. El seu objectiu, des d'un principi, era ajudar a aquelles persones que "encara no han rebut ajuda" de les administracions. En concret, es tracta d'una desena de persones que han patit desperfectes i cremades als seus habitatges, estables o equipaments. "Donarem als diners a una parella que viu en una caravana perquè casa seva es va cremar totalment, a una altre persona per arreglar un estable i a altres damnificats que han patit desperfectes a les seves cases i no poden fer-hi front", ha explicat el president de l'entitat. L'objectiu de l'organització és arribar a vendre uns 300 discs.