Nou assalt violent en un xalet del Baix Empordà

El SEM ha atès tres persones i una d'elles ha estat traslladada a l'Hospital de Palamós amb contusions

En principi, els quatre lladres haurien assaltat el xalet aquest dissabte al vespre i s'haurien emportat diversos objectes de valor com joies i fins a 20.000 euros en metàl·lic. L'alcalde de Platja d'Aro s'ha mostrat consternat per aquest nou robatori amb força a la població. "Es tracta d'un cas similar als que estan succeint massa sovint aquests dies a Platja d'Aro i Sant Feliu de Guíxols", ha assenyalat.

Fins al lloc dels fets s'hi ha desplaçat diverses dotacions dels Mossos d'Esquadra i del SEM que han atès a tres persones. Dues d'elles ja han pogut rebre l'alta mèdica in situ però una tercera ha estat traslladada a l'Hospital de Palamós en estat lleu a causa dels cops que ha rebut durant l'assalt.

Aquest nou robatori amb força succeeix després que aquest dissabte el conseller d'Interior, Ramon Espadaler, hagi assegurat que l'augment de controls i agents a la comarca del Baix Empordà ha fet disminuir el nombre d'assalts i robatoris amb força a domicilis d'aquesta comarca. Els Mossos han incrementat la presència policial arran de l'assassinat del president de la patronal gironina FOEG, Jordi Comas, en un assalt violenta a la seva casa de Platja d'Aro el novembre passat.

L'últim assalt violent semblant a aquest nou cas es va produir aquest passat dimecres a Sant Feliu de Guíxols quan tres encaputxats van entrar a un xalet de l'urbanització Mas Trempat, van lligar al propietari, el van amenaçar amb una arma blanca i es van enduar 5.000 euros en metàl·lic i un telèfon mòbil.