Mor un veí de Santa Coloma de Farners en un accident al Berguedà

L'exfutbolista va topar contra una tanca i un segon vehicle a la C-16 a Cercs

El Servei Català de Trànsit informa que ahir al vespre es va registrar un sinistre viari mortal a la C-16, al punt quilomètric 103, a l’altura de Cercs (Berguedà). Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 20:38 h.

Per causes que encara s’estan investigant, un turisme va patir una sortida de via, va xocar contra la tanca i posteriorment va col·lidir amb un altre turisme que circulava en sentit contrari. Com a conseqüència de l’accident, el conductor que va patir la sortida de via va morir.

Es tracta de Carlos López Cano, un home de 34 anys i veí de Santa Coloma de Farners, conegut també per ser exfutbolista de diversos equips com la FE Figueres, la UE Jonquera, el Palamós CF o el Navata on jugava actualment. El conductor de l’altre turisme implicat en el sinistre va resultar ferit menys greu i va ser traslladat a l’hospital Sant Bernabé de Berga.

Arran de la incidència, es van activar cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). La C-16 va romandre tallada fins a les 23:45 h de la nit, moment en què es va reobrir el trànsit.