Aquests són els quatre negocis que obriran properament a l'Espai Gironès

Són del sector de la restauració, l’alimentació, la cosmètica i la moda

Quatre noves marques del sector de la restauració, l’alimentació, la cosmètica i la cura personal, i la moda han decidit apostar per l’Espai Gironès de Salt i s’incorporaran en les properes setmanes a la seva oferta comercial. Dues de les firmes han escollit l’Espai Gironès com a primer punt d’obertura a les comarques gironines.

Es tracta de Taco Bell que sumarà una nova proposta a la zona del centre comercial destinada a la restauració, obrint així el primer local a les comarques gironines.

D’altra banda, OK Jeans també arribarà a la demarcació obrint a la primera planta. Es tracta d'una botiga multimarca, en format pop-up, especialitzada en texans que compta amb la moda més actual destinada a la gent jove.

La marca de cosmètica i cura personal Jota Premium CBD serà una altra de les properes novetats a l’Espai Gironès. S’instal·larà a la planta baixa del centre, a prop del supermercat.

I Doughnuts & Co també se sumarà en les properes setmanes a l’oferta comercial de la primera planta del centre oferint donuts i creps.

El gerent de l’Espai Gironès, Pau Jordà, assegura que “estem molt contents de poder comptar a les nostres instal·lacions amb noves firmes que permeten oferir millors serveis als clients i consolidar una aposta per l’Espai Gironès de marques de referència. Això  ens aporta un valor afegit i permet que el centre comercial pugui continuar oferint als visitants  una àmplia i diversificada oferta que millora i dóna més valor afegit encara a la ja existent. El fet que les marques triïn l’Espai Gironès com a primer punt d’implantació a la província de Girona ens omple de satisfacció i ens anima a seguir treballant com el primer dia”.

Tots els establiments de l’Espai Gironès estaran oberts el proper diumenge 28 de novembre que serà festiu d’obertura.