Detinguts tres homes a Figueres per fugir a tota velocitat dels Mossos d'Esquadra

Un home havia alertat la policia que aquests individus l'havien amenaçat de mort i anaven armats

La Policia Local de Figueres ha rebut a la una del migdia una trucada d'un ciutadà que els ha relatat que havia estat amenaçat de mort per tres homes que anirien armats. L'home també els ha facilitat la descripció del vehicle que portaven els homes que, suposadament, l'haurien amenaçat. La policia local ha alertat als Mossos d'Esquadra de la situació.

Una hora més tard, una patrulla dels mossos ha detectat el vehicle descrit circulant de manera temerària i a gran velocitat a la variant de Figueres, en direcció a Llers. La patrulla ha aturat el vehicle posant-s'hi al davant però el cotxe ha canviat bruscament de sentit.

La policia ho ha intentat de nou en un altre control, aquesta vegada ja ha Figueres, i allà ha aconseguit aturar el vehicle. Ara bé, els ocupants -tres homes de nacionalitat belga- han abandonat el cotxe i han marxat corrent camp a través. Els agents els han perseguit i han aconseguit aturar-los, tot i que s'hi ha resistit. La policia ha traslladat els tres homes a la comissaria de Figueres per tal d'identificar-los. També ha escorcollat el vehicle i no hi ha trobat cap arma de foc.

Després de prendre'ls declaració i comprovar les seves identitats, els tres homes han quedat detinguts acusats d'un delicte de conducció temerària, atemptat a agent de l'autoritat i desobediència. Els mossos investiguen si tenen altres causes pendents amb la justícia del seu país. Es tracta de tres homes de nacionalitat belga de 33, 25 i 23 anys.