La tramuntana eleva les mínimes fins a 16 graus a l'Empordà respecte la resta de Girona

A la capital s'han registrat -2,5º mentre que a Roses han arribat als 13,8º

Notable diferència de temperatures a la demarcació de Girona aquesta passada matinada amb valors dispars entre l'Empordà i la resta del territori propiciat per la forta tramuntana que des d'ahir castiga la regió.

Segons dades del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) les temperatures mínimes s'han enfilat fins als 16 graus de diferència entre la Costa Brava Nord i la resta de comarques gironines. Amb tot, les mínimes més elevades a les sis de la matinada d'avui són els 14,6 graus de Navata, els 13,8 graus de Roses, 13,7 graus a Figueres o els 13,2 graus a Castelló d'Empúries i Sant Pere Pescador, tots ells a l'Alt Empordà. Al Baix Empordà el mercuri s'ha estancat als 13,1 graus a Torroella de Montgrí i la Tallada d'Empordà.

Pel que fa als registres més freds en destaquen els -2,5 graus a Girona i la Vall d'en Bas (Garrotxa), els -2º d'Olot o els -2,6º de Sant Pau de Segúries.

Per avui la previsió s'espera que la temperatura màxima es mogui entre els 15 i els 20 graus al litoral, entre 10 i 15 graus al Pirineu i pugui arribar als 18 graus a la resta del territori. El cel serà serè en general si bé a la tarda poden aparèixer alguns bancs de núvols.