Calonge i Sant Antoni recuperarà el carnaval l'any vinent

Es vol adaptar tota la programació per evitar la propagació de la covid-19

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni (Baix Empordà) i els representants de les colles de carnaval ja treballen amb l’horitzó de poder celebrar el Carnaval 2022. Després de la suspensió del Carnaval d’enguany per la pandèmia provocada per la Covid19, per l’any vinent des de l’organització ja es treballa per poder recuperar totes les activitats que s’organitzaven, incloses les dues rues: la de Sant Antoni i la de Calonge.

A hores d’ara s’ha decidit tirar endavant aquesta activitat, que s’adaptarà a les mesures que hi hagi vigents per lluitar contra la Covid19. La voluntat de la Regidoria de Festes és poder celebrar el Carnaval 2022 amb la màxima normalitat però sempre complint estrictament les mesures de contenció de la Covid19.

La rua de Carnaval de Sant Antoni està previst que es celebri el diumenge 27 de febrer, i la de Calonge el diumenge 6 de març. En el cas de Calonge a l’edició 2019 de la rua de Carnaval hi participaven una cinquantena de colles i hi desfilaven unes 3.000 persones. En el cas de Sant Antoni la rua aplegava més de 30 colles i unes 2.000 persones.