Els carrers de Girona s'omplen durant Tots Sants amb les fires de la pintura i els brocanters

Les parades s'han espaiat respecte altres edicions

La jornada de Tots Sants ha estat tradicionalment un dels dies més concorreguts a les Fires de Sant Narcís de Girona. La festivitat facilita que visitants d'arreu de la demarcació i també d'altres punts de Catalunya. Aquest any la gent ha tornat a omplir els carrers del Barri Vell aprofitant les fires del dibuix i la pintura i dels brocanters i antiquaris.

Des de la plaça de Catalunya fins al Cul de la Lleona els carrers de Girona han quedat plens de gom a gom de curiosos i interessats en aconseguir un quadre o alguna de les antiguitats. La pandèmia va obligar a fer una treva l'any passat, però amb la millora de la situació sanitària respecte a la tardor passada, les fires han tornat al carrer.

Malgrat no haver-hi control d'aforament, l'Ajuntament de Girona ha optat per espaiar les parades i traslladar-ne algunes en d'altres espais més oberts. En el cas de la fira del dibuix i la pintura, s'ha mantingut la instal·lació de quadres des de la plaça de Catalunya, al llarg de la plaça del Vi i per la rambla de la Llibertat.

Per contra, la fira de l'Alimentació que abans es feia al carrer de Santa Clara, enguany s'ha fet a la plaça de l'U d'Octubre, on hi havia més extensió. La fira d'antiguitats i brocanteria també s'ha traslladat del carrer de Ciutadans al cul de la Lleona per garantir més espai entre parades i visitants.

El canvi ha estat ben rebut pels visitants que malgrat el núvol i alguns moment episòdics de pluja, no han deixat de passejar pels carrers del Barri Vell. A l'hora de dinar ha baixat una mica el nombre de persones al carrer, però malgrat tot els carrers seguien plens.