Nil Moliner interpreta temes del seu nou disc a l'Espai Gironès

L'artista també s'ha reunit amb els seus seguidors en un Meet&Greet

El cantautor català Nil Moliner va actuar ahir al centre comercial Espai Gironès presentant el seu nou disc “Un secreto al que gritar”  i firmant exemplars del seu nou treball. L’acte, que ha estat organitzat conjuntament pel centre comercial i Fnac amb l’aforament limitat, ha cobert totes les expectatives.

Abans de la presentació del nou disc, el cantant de Sant Feliu de Llobregat ha participat en un Meet&Greet amb sis persones que s’havien escollit a través d’un sorteig a l’Instagram de l’Espai Gironès.
Nil Moliner s’ha mostrat “molt il·lusionat” de poder ser novament firmant discos al centre comercial després de l’anterior acte que s’hi va dur a terme a principis del 2020, abans de la pandèmia. El cantant publica el seu segon disc "Un secreto al que gritar" després d'aconseguir convertir-se en un dels artistes més destacats del panorama musical actual i aconseguir arribar al disc d'or amb el seu àlbum debut "Bailando en la batalla".

En aquest segon treball, Nil Moliner revela els seus secrets a través de les cançons, aquelles que l'han acompanyat durant els últims anys, i que, a poc a poc, ha anat polint perquè expliquessin bé aquesta part oculta que ara vol mostrar. Un disc molt personal en el qual es despulla cançó rere cançó, oferint el seu costat més emotiu i punyent, així com el més èpic i enèrgic.