Kave Home dona mobles a les famílies afectades pels aiguats d’Alcanar

L'empresa gironina n'ha fet entrega a deu cases

Kave Home ha fet entrega de llits, taules, cadires, sofàs i mobiliari bàsic a deu famílies escollides amb l’ajuda de la plataforma local Mon Sortirem, Càritas i l’Ajuntament d’Alcanar amb l’objectiu de facilitar la seva tornada a casa i recuperar la normalitat.

"L’empresa Kave Home es va posar en contacte amb l'ajuntament per a fer donacions i hem fet un treball conjunt, on també s’hi ha sumat Càritas. Després de la reunió inicial amb les famílies, ara fa unes setmanes, finalment avui s’ha fet l'entrega d'aquest pac de mobles bàsics format per llit de matrimoni, sofà, taula amb cadires, mobles per a la televisió, tauletes de nit i estris de cuina" explica Rosa Roga, portaveu de l’associació.

L’alcalde d’Alcanar, Joan Roig,  celebra l’entrega de mobles, "per fi aquestes famílies podran recuperar, una miqueta més, la seua vida normal".

La multinacional gironina de mobles i decoració de disseny duu a terme nombroses accions i col·laboracions per ampliar diàriament el seu compromís amb el medi ambient i la societat dins el marc del projecte Kave Cares. "Volem que la consciència social i ecològica sigui una característica de la nostra marca i producte, com el disseny i la qualitat" assegura Francesc Julià, fundador de Kave Home.