Els trens de la R11 i la RG1 registren retards de 30 minuts per l'accident de dilluns a Sils

Tècnics d'Adif treballen en aquest tram per segon dia consecutiu

La circulació de trens entre Caldes de Malavella i Maçanet de la Selva torna a registrar retards per segon dia després de la topada d'un tren amb un arbre caigut aquest dilluns. Els tècnics d'Adif van acabar les tasques per possibilitar el transit de combois cap a un quart de sis de la matinada d'ahir i el restabliment comporta una limitació de velocitat en un tram de 400 metres.

Avui dimecres segueixen reparant la infraestructura per la qual cosa es registren retards de mínim 30 minuts al haver de circular per via única en aquest tram. La situació provoca una alternança de pas en el punt afectat que fa que els trens de les línies R11 i RG1 circulin amb retard.

L'accident va deixar 12 persones ferides lleus en un tren que duia 230 passatgers. Un d'ells va ser evacuat en helicòpter al Trueta perquè tenia dificultats per caminar i un altre va anar al Santa Caterina. El succés va tenir lloc poc abans d'una quart de cinc de la tarda i va obligar a interrompre la circulació per les dues vies.