Channel 4 porta el rodatge de 'Any Human Heart' a Girona

Els treballs de l'equip anglès comportarà diverses afectacions de trànsit

L'Ajuntament de Girona ha advertit aquestmatí que les localitzacions i els horaris dels rodatges previstos per demà seràn;

- Pujada de Sant Domènech, les tasques de rodatge es realitzaran entre les dos quarts de deu i les onze del matí. Es tallarà de forma intermitent el pas dels vianants per la pujada de Sant Domènech. Per als vehicles del rodatge se senyalitzarà una reserva d’espai a la plaça de l’Oli.
 
- Carrer Alemanys, en el tram comprès entre aquest carrer i la plaça Sant Domènch. L’horari de rodatge serà de set de la tarda a deu de la nit. Es tallarà el pas de vehicles de forma també intermitent, així com el pas de vianants. Se senyalitzarà una reserva d’espai per als 3 vehicles del rodatge a la plaça Sant Domènech. Els vehicles que hagin d’accedir als guals afectats del carrer Alemanys, ho hauran de fer en cul de sac des la plaça Sant Domènech.
 
Se senyalitzaran també els aparcaments per a veïns amb distintiu del barri Vell als carrers Pere Rocabertí i Sant Cristòfor. En cas de pluja, aquestes afectacions a la via pública es posposarien. La nova data seria emesa amb un comunicat de premsa.
 
Per a qualsevol dubte o suggeriment sobre les afectacions al trànsit, poden contactar amb l’àrea de Mobilitat de l’Ajuntament de Girona (972 419 002) o bé a la bústia d’avisos del web municipal https://www.girona.cat/avisos/