Kave Home inaugura la seva primera botiga a Girona, la tercera a Catalunya

L'empresa amb seu a Sils, s'especialitza en disseny i fabricació de mobles

Kave Home arriba a Girona amb una botiga de 800 metres quadrats ubicada a l’avinguda Gran Via de Jaume I, número 76. La primera obertura de la marca gironina de mobles i decoració de disseny a la seva ciutat natal.

La marca ha escollit estrenar-se en una localització emblemàtica, a l’edifici d’un antic hospital del qual s’ha protegit la façana. El disseny de la botiga, d’estil industrial, ha conservat les parets d’obra vista i els pilars originals. I, per tal de fer-la més diàfana, s’ha afegit un jardí vertical interior i una zona d’exterior amb llum natural.

Destaquen que és la primera ciutat on Kave Home incorpora un espai amb ambients de cuina. A més dels seus ambients amb les diverses estances de la casa, les zones d’expositors de làmpades, catifes, cadires, matalassos, productes Kave Kids per als més petits de casa i la distintiva sala Kave Pro, on ofereixen un servei d’atenció privat, creen projectes d’interiorisme personalitzats pels seus clients i assessoren els professionals del sector com interioristes, arquitectes, cadenes hoteleres o gestors de propietats de lloguer.

Amb aquesta botiga, que serà inaugurada demà divendres, suposarà la tercera botiga física de Kave Home a Catalunya i la desena al territori espanyol, després de Barcelona, Madrid, Vigo, Pontevedra, A Corunya, Ourense, Màlaga, Bilbao i l’outlet de Martorell.

L’empresa, amb seu a Sils (Gironès), s’especialitza en el disseny i fabricació de mobles i decoració de qualitat. Les seves vendes, el 2020, van arribar als 76 milions, creixent un 30% total en comparació a l’any 2019 i un 80% online. A més, durant el 2020, Kave Home va obrir 5 botigues noves, 2 d’elles a França.

Tenen clars objectius d’expansió de botigues físiques i confirmen que Girona sempre ha sigut una de les seves metes més desitjades. Asseguren que assolir aquest somni els dona més forces per seguir portant les últimes tendències en mobles i decoració a peu de carrer i avancen, en exclusiva, que ja tenen la vista fixada en les seves pròximes obertures a Reus i Pamplona.