Creen un joc de taula ambientat en Girona

Per cada unitat venuda destinaran un euro a la Marató de TV3

El gironí Daniel Rimbau acompanyat per Oriol Farràs i Jordi Noguera han ideat el joc de taula Gironacity. Es tracta d'un projecte que vol cobrir un buit en el mercat lúdic de proximitat a través d'aquest projecte personalitzat en Girona.

L'objectiu és que els habitants de Girona orgullosos del seu patrimoni cultural apostin per comprar aquest joc de taula i gaudir d'algunes estones de lleure al mateix temps que aprenen part de la història de la ciutat. El joc sortirà a la venda aquest octubre i es podrà reservar a través de les xarxes socials del joc.

Cada Gironacity valdrà 36 euros i s'aniran produint en funció de les comandes que hi hagi. Quan es tanqui el període de reserves, els compradors rebran un comunicat per anunciar-los a partir de quin dia poden anar-lo a buscar en un punt de recollida cèntric.

La producció del joc és sostenible, ja que es fa amb cartró, fusta i paper. A més, està fabricat a Barcelona, ja que els impulsors treballen per minimitzar la petjada de carboni de la fabricació del joc. A més, per cada joc venut destinaran un euro a la Marató de TV3.

L'any passat els impulsors ja van adaptar aquest joc a les ciutats d'Olot i Berga. Ara, l'objectiu dels tres joves emprenedors és anar adaptant les principals ciutats catalanes per oferir un joc personalitzat en cada cas. El projecte va sorgir després que fa uns anys els tres joves creessin un joc ambientat en una residència universitària que van fer servir per regalar a un amic. A partir d'aquí es van plantejar estendre el projecte.