Nou any, mateixos propòsits pel Girona FC

Rubi i Chus Herrero confien en aconseguir l'objectiu de la permanència sense perdre la il·lusió per l'ascens

El defensa del Girona F.C Chus Herrero i el tècnic Joan Francesc Ferrer, Rubi, han donat aquest migdia la seva visió a aquest nou any que comença i han tingut l'oportunitat de repassar amb calma la gran situació que atravessa l'equip. El jugador no ha dubtat en mostrar-se en tot moment "amb la mateixa il·lusió que l'any passat, competint amb els equips de la zona alta de la classificació". No obstant, Herrero considera "que l'objectiu continua passant per la permanència" i tot i rebre un Almeria necessitat de punts, creu en poder aconseguir un bon resultat i continuar en la línia guanyadora.

Per la seva banda, Rubi ha confirmat que no podrà comptar amb els lesionats Kitoko, Ariday i Toni Moral, tot i que la bona noticia recau en la incorporació durant la setmana als entrenaments de Richy i el "Toro" Acuña, que arrestraven molèsties. El tècnic s'ha mostrat content amb la resposta dels jugadors tornant de la parada nadalenca, i tot i el respecte que li comporta pensar en un canvi de dinàmica, confia en el treball i el caràcter de la plantilla per tirar endavant partits com el de l'Almeria: "Espero poder fer un bon partit, com portem fent amb equips de la zona alta com el Vila-real o l'Elx".

En la mateixa línia i ja en un aspecte més tàctic Rubi ha catalogat a l'equip Andalús com una barreja entre aquests dos rivals, i veu un equip "amb jugadors de molta qualitat com Soriano,Corona... i molt ben treballat a nivell tàctic, però que juga molts partits amb marcadors baixos i això ens pot afavorir". Amb tot, l'entrenador gironí ha confirmat que han treballat molt en diferents aspectes defensius que van generar problemes la passada jornada contra el Barça B al Miniestadi: "Em dedicat molt de temps a corregir errors defensius, tot i que l'altre gran diferència probablement va ser l'aportació de Deulofeu" ha explicat, en referència també al gran partit que va jugar la jove promesa de Riudarenes i que cada dia que passa es vincula més amb el primer equip blaugrana.

Un altre factor que Rubi considera clau a aquestes alçades del campionat és la mentalitat d'imposar l'estil partit a partit del conjunt gironí un cop es troba a vint-i-cinc punts, per predicció, de la zona de promoció i, en un to més distès i fins i tot humorístic, ha remarcat que no aconseguir els cinquanta punts que confirmarien el Girona a la categoria de plata del futbol espanyol seria "per penjar-nos". Per últim, el Vilasarenc creu que la data de reis és un reclam prou atractiu per a l'afició i un cop més confia a veure un Montilivi de gala: " És un pla que convida, no només per ser el dia de reis, sinó també pel temps favorable. Amb el suport de la gent podem treure els punts que necessitem". Amb tot, doncs, el Girona F.C rebrà a domicili un rival directe necessitat d'uns punts que, per altra banda, farien somniar més que mai a una afició gironina que confia en el dia de reis per rebre la victòria com al millor dels regals.