700 persones visiten el castell de Montsoriu durant el cap de setmana del Pilar

El Consell espera mantenir el nivell de visitants durant els caps de setmana de tardor

Un total de 700 persones han visitat el castell de Montsoriu durant el cap de setmana del Pilar. Segons han confirmat des del Patronat del Castell de Montsoriu i el Consell Comarcal de la Selva, aquesta xifra és molt bona i, tenint en compte el bon temps i l’inici de la tardor, s’espera que els propers caps de setmana l’afluència de visitants es mantingui durant els caps de setmana.

En aquest sentit, el president del Patronat del Castell de Montsoriu, Pere Garriga, ha valorat molt positivament aquesta xifra i ja ha avançat que durant els propers caps de setmana es preveu una gran afluència de visitants i que per poder donar resposta a la demanda s’incorporaran més visites guiades. De fet, tradicionalment durant els mesos de tardor el nombre de visitants és molt important i donat que aquesta tardor hi hauran diversos ponts – Tots Sants i el de l’Immaculada, entre altres-  visitar el castell de Montsoriu pot ser una molt bona opció a l’hora de programar una sortida.

Els visitants que han pujat a Montsoriu durant aquest cap de setmana del Pont del Pilar –del dijous 7 al dimarts 12 d’octubre- han valorat molt positivament l’àmplia oferta de les visites guiades i els diferents elements que formen part del Centre d’Interpretació del Vescomtat de Cabrera i que permeten fer una lectura territorial més àmplia.

El perfil del visitant que puja a Montsoriu té un interès per la cultura i això fa que la major part de les persones que el visiten prèviament hagin sol·licitat la visita guiada a través del web www.montsoriu.cat. Per tant, tal com ha assenyalat el president del Patronat, Pere Garriga, s’espera que aquests dies de tardor siguin molts els visitants que pugin a Montsoriu per veure el que és considerat el gran castell gòtic de Catalunya, centre del poder militar del Vescomtat de Cabrera.