Els enginyers de Girona rebran assessorament energètic per part de Bassols Energia

El Col·legi i l'empresa han signat un conveni de col·laboració

El Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Girona ha signat un conveni de col·laboració amb l’empresa gironina Bassols Energia. A través d’aquest acord, els col·legiats rebran assessorament energètic gratuït i es beneficiaran de millores en la gestió de l’energia elèctrica, tant per a les seves empreses com per als seus domicilis particulars.

D’aquesta manera, Bassols Energia oferirà als col·legiats i a les col·legiades descomptes preferencials i assessorament energètic gratuït amb informes personalitzats per analitzar el seu consum elèctric i optimitzar-lo amb la proposta energètica que millor s’adapti a les seves necessitats. A més de l’acord, els col·legiats i les col·legiades que contractin un subministrament elèctric amb Bassols Energia disposaran d’una Oficina Virtual on podran consultar en tot moment les dades del seu consum elèctric, a més de poder fer tràmits contractuals i rebran periòdicament informes anuals gratuïts d’optimització personalitzats per als seus consums elèctrics.

Des del Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Girona el seu degà Jordi Fabrellas ha destacat que “una de les fites del col·legi és la col·laboració amb empreses i entitats del territori gironí” i ha afegit que “aquest conveni permetrà assessorar i cercar solucions energètiques conjuntament amb una empresa propera amb afinitats amb l’enginyeria gironina”.

Per la seva banda des de Bassols Energia, el seu president Tomàs Feliu ha destacat que “l’acord i la bona relació amb els enginyers graduats i enginyers tècnics industrials gironins ens permetrà oferir les nostres solucions integrals i personalitzades als enginyers gironins”. Tomàs Feliu ha afegit que “Bassols Energia estem compromesos amb l’entorn i apostem per l’energia 100% verda i treballem per facilitar la transició energètica”.

Bassols Energia comercialitza energia 100% verda tant per a particulars com per a negocis, petits i mitjanes empreses i grans indústries.