Entren a la delegació del Consell d'Estudiants de la UdG i s'emporten 400 euros

Uns desconeguts han forçat l'accés situat damunt la Biblioteca de les Àligues

Caminant per damunt de la teulada de la biblioteca de les Àligues i enfilant-se damunt les reixes de les finestres han accedit aquesta matinada uns desconeguts per robar 400 euros en efectiu a la delegació del Consell d'Estudiants de la UdG. Una vegada a l'interior de la sala continga al despatx han destrossat una màquina de queviures i un microones que haurien utilitzat per trencar el vidre superior de la seu d'estudiants per tal d'accedir-hi.

Els lladres també han fet servir pedres recollides al pati de la universitat per trencar el mobiliari. Aquella zona és la única de la facultat que no té sensors d'alarma, fet que porta a pensar que podrien ser alumnes del centre els que han encapçalat el robatori.

La coordinadora del Consell, Laia Vidal, ha lamentat en declaracions a AraGirona.cat els fets i ha mostrat el seu rebuig. "Davant l'actual situació de crisi, entrar a robar en una delegació d'estudiants em sembla greu. Sobretot tal i com està ara mateix el tema de les matrícules", ha apuntat Vidal.
  • La coordinadora del Consell d'Estudiants, Laia Vidal, lamenta el robatori