Oci en família: ruta pels millors parcs d'atraccions de Catalunya

Consulta la llista amb els tres més destacats

Encara que sabem bé que Catalunya està repleta de belleses històriques i turístiques, hui ens centrarem en un àmbit molt concret de la seva oferta cultural, i són els espectaculars parcs d'atraccions que acull la Comunitat.

Quin millor pla per a unes vacances familiars inoblidables que trencar la rutina i eixir de la nostra zona de confort visitant un parc d'oci i deixant-nos portar en les seves diferents atraccions. Concretament, parlarem de tres grans opcions:

El millors parcs d'atraccions a Catalunya

  1. PortAventura Park

PortAventura Park es un dels majors reclams turístics de la regió i també un dels tres integrants del complex de PortAventura World. Aquest mític lloc va ser inaugurat en 1995 entre els municipis deVilaseca i Salou, a la província de Tarragona, i a més de trobar-se en el podi nacional dels millors parcs d'atraccions, s'ha fet un lloc en el panorama internacional, consolidant-se com un dels parcs d'atraccions més grans, millor valorats i més visitats del continent.

Un espai d'entreteniment que té com a objectius la diversió i la descàrrega d'adrenalina, metes que ha aconseguit gràcies a les seves espectaculars atraccions, moltes d'elles pioneres en el sector dels parcs temàtics: Shambhala, Dragon Khan, Furius Baco, Hurakan Condor, Stampida, i moltes altres que s'han guanyat a pols la seua gran reputació.

  1. Illa Fantasía

Illa Fantasia es un parc aquàtic situat molt prop de la ciutat de Barcelona. Es tracta d'un dels parcs aquàtics més grans del país, amb més recorregut i amb major oferta d'atraccions i espectacles. En els seus 75.000 metres quadrats podem trobar fins a 22 atraccions aquàtiques diferents, piscines enormes, una zona infantil, un recinte de minigolf i diferents àrees de descans on fer un pícnic amb els amics.

El parc compta amb diferents tipus d'atraccions adaptades a les diferents edats i gustos. Algunes de les més reeixides entre els visitants són el tobogan en forma d'espiral, el tobogan kamikaze, un dels més extrems del parc, i la piscina Delícies plena d'escultures en forma de tubs de fins a 12 metres, entre moltes altres.

  1. Ferrari Land

Ferrari Land és el major parc temàtic dedicat al món del motor de tot el continent europeu. De fet, s'ha convertit en un dels parcs més atractius de tot el panorama mundial. Un lloc on la tecnologia i la diversió es donen la mà perquè vives en primera persona la passió per l'adrenalina i la velocitat. Ferrari Land és un viatge emocionant a través de l'art italià, a través de la tecnologia i innovació del geni de la conducció i automoció Enzo Ferrari.

El recinte compta amb 70.000 metres quadrats de superfície en els quals trobaràs les atraccions més impressionants: des de l'accelerador vertical, els simuladors o les torres de rebot, fins a la Ferrari Experience, un museu de 4.000 metres quadrats situat en ple cor del parc, en el qual resideix tota la passió i el poder de l'escuderia italiana.