Més de 250 inscrits als càstings per a la Setmana de la Moda de l’Espai Gironès

S'han organitzat dues desfilades pels dies 9 i 16 d'octubre

Més de 250 persones s’han inscrit als càstings en el marc de La Fashion Espai, que se celebra del 6 al 16 d’octubre a l’Espai Gironès, i que acostarà al públic les darreres tendències de la moda de tardor i hivern. La inscripció es pot fer per mitjà del web i fins aquest divendres 8 d’octubre hi ha temps per participar al concurs de models. Els càstings estan oberts a les persones d’entre 16 i 28 anys i que tinguin una alçada mínima de 1,75m els homes i de 1,65m les dones. Aquest any com a novetat no es demana un límit de talla.

Entre les persones inscrites se seleccionaran 10 semifinalistes. La semifinal  tindrà lloc el 13 d’octubre, de 17h a 20h i un jurat seleccionarà quatre finalistes. El guanyador s’escollirà per mitjà d’una votació popular a les xarxes socials.

El premi serà un contracte de representació amb l’agència de models Towanda Models i un book de fotografies amb el prestigiós fotògraf de Barcelona Sergi Jasanada; cursos de formació amb Towanda Models; un cap de setmana d’allotjament a l’Hotel Royal Passeig de Gràcia, amb bitllets de TAV i esmorzar inclòs pel guanyador i un acompanyant; i un dinar o sopar per a dues persones al restaurant Green.co.
Entre tots els participants als càstings se sortejarà una targeta regal de 200 euros, que s’entregarà dissabte vinent 9 d’octubre, durant la primera desfilada.

En aquesta edició i com a novetat també s’ha organitzat un Càsting de famílies, el 12 d’octubre, de 17h a 20h, en el qual se seleccionaran 3 famílies semifinalistes. També es farà una votació popular a través de les xarxes socials i el premi per a la família guanyadora serà una targeta regal de 200 euros. Està previst que a les desfilades hi participin Sandra Torelló, guanyadora de l’edició de 2019, i Ángel Geriach, guanyador de l’edició 2020.

Durant la campanya i  presentant tiquets d’una compra mínima de 20 euros a l’estand de la Plaça del Foc, els clients del centre comercial entren en el sorteig de quatre targetes regal Espai Gironès de 150 euros.
Les desfilades d’aquest dissabte 9 d’octubre i del 16 d’octubre, a les 18:00h, van a càrrec de models professionals de la prestigiosa agència Towanda Models. A diferència de l’any passat que per motius de la pandèmia les desfilades van ser online, enguany seran presencials al pàrquing exterior amb un aforament limitat i aplicant les mesures de seguretat. Les entrades són gratuïtes i es podran recollir a l’estand ubicat a la Plaça del Foc.  
L’entrega de tots els premis (amb l’excepció del càsting de models) es farà el dissabte 16 d’octubre a les 18:00h. al pàrquing exterior.