Caixa Girona presenta els comptes per al 2010 i assenyala que donarà prioritat al territori

L'any 2009 l'entitat va obtenir un benefici net de 17,7 MEUR, un 33,2% menys de benefici net que l'any anterior

El Consell d'Administració de Caixa Girona es va reunir aquest dilluns a la seu central de l'entitat, en una reunió que va començar a les sis de la tarda i va durar fins les onze de la nit. Durant aquestes hores l'entitat va formular els comptes anuals i de l'informe de gestió, individuals i consolidats de l'exercici 2009.

Alhora, el Consell d'Administració va donar a conèixer el contingut del Pla de Negoci per als propers anys. Aquest Pla contempla diferents escenaris financers i entorns socioeconòmics, així com les actuacions a emprendre en els àmbits comercial, financers, d'augment d'eficiència i riscos de crèdit.

Caixa Girona presentarà el Pla de Negoci al Departament d'Economia i Finances de la Generalitat de Catalunya i al Banc d'Espanya.

Valor territorial propi

Per altra banda, el Consell va proposar destinar un pressupost de cinc milions d'euros a la seva Obra Social al llarg d'aquest any 2010. Això representarà un 22,3% del benefici individual després dels impostos. Segons ha informat Caixa Girona, l'Obra Social prestarà especial atenció als programes socials, sense deixar de treballar en activitats pròpies dels àmbits culturals, educatius i mediambientals.

Els objectius principals de l'Obra Social i la Fundació Caixa Girona són reforçar els programes socials i donar prioritat a aquells projectes sorgits al territori i creats per afavorir les persones que hi habiten.