L'acusat d'apunyalar una dona a Olot va ser detingut després de robar una botiga a Porqueres

L'home es trobava desaparegut des del passat 27 de setembre

Els Mossos d’Esquadra van detenir ahir, a Girona, un home de 41 anys, de nacionalitat espanyola i veí d’Olot, com a presumpte autor dels delictes de violència en l’àmbit familiar, lesions, detenció il·legal, trencament de condemna i robatori amb força.

Els fets es van iniciar el dia 27 de setembre a la tarda quan una dona va ser agredida amb una arma blanca al carrer Mulleres de la localitat d’Olot.

Quan els Mossos i la Policia Local d’Olot van arribar al lloc, van localitzar la víctima conscient amb diverses ferides al coll, braç i abdomen. El Servei d’Emergències Mèdiques va traslladar la dona a l’Hospital Comarcal de la Garrotxa on va rebre assistència amb pronòstic lleu.

La informació facilitada pels testimonis va ser fonamental per a la identificació del presumpte autor dels fets, l’ex parella de la víctima, qui abans d’agredir-la amb l’arma blanca va intentar fer-la pujar al seu vehicle en contra de la seva voluntat.

Els agents de la comissaria d’Olot van establir un dispositiu d’investigació i recerca  de l’home sense arribar a localitzar-lo, motiu pel qual es va emetre una ordre de detenció en cas de trobar-lo. La matinada d’ahir, gràcies a la col·laboració ciutadana, els mossos de la comissaria de Banyoles van rebre l’avís per un robatori en un establiment del carrer Sant Andreu de la localitat de Porqueres (Pla de l'Estany).

En arribar al lloc, els mossos juntament amb els agents de la Policia Local de Banyoles van observar com un dels autors fugia i s’amagava. Tot i això, el van localitzar i detenir.

Posteriorment, van comprovar que era l’agressor que tenia pendent l’ordre de detenció pels fets d’Olot. El detingut, a qui li consten nombrosos antecedents, passarà pròximament a disposició judicial per declarar davant l’autoritat judicial competent.