Una polèmica piulada sobre el transport públic enfronta gironins i barcelonins

Un usuari es queixa de les connexions a la demarcació de Girona

Qui té la millor xarxa de transport públic a Catalunya? Qui no té més remei que agafar el cotxe per anar a la feina? Qui té dret a queixar-se? Totes aquestes preguntes han enfrontat les darreres hores a gironins i barcelonins arran d'una provocadora piulada a Twitter. L'usuari en qüestió volia posar de relleu que per anar de casa a la feina necessita 22 minuts en cotxe però en canvi requereix de dues hores i 23 minuts si ho vol fer en transport públic.

"Com algú de Barna em torni a recriminar que vaig en cotxe a la feina li enganxo el cap al tub d’escapament i accelero al màxim" diu aquest usuari que es desplaça diàriament entre Banyoles i Salt, encenent el debat i provocant les ires dels barcelonins.

Mentre uns li recriminen que la culpa correspons als ajuntaments de la zona per a no implementar un transport interurbà més eficaç, d'altres comenten que el trajecte és en realitat de 45 minuts en autobús.

Amb tot, queda palès després de més de 260 repiulades i 1.800 m'agrada que ningú està content amb el seu sistema de transport públic, ni els gironins, ni els barcelonins.