Pont de Molins aprova el nou POUM que evita la creació de prostíbuls dins el municipi

L'Ajuntament instaura un servei de taxi i inclou desplaçaments a diversos bordells de la comarca

L'alcalde de Pont de Molins, Josep Fuentes (CiU), ha confirmat avui a AraGirona.cat que el seu municipi ha donat un pas més per tal d'allunyar la prostitució de la vila mitjançat l'aprovació definitiva del POUM i que ja s'ha entregat a Urbanisme perquè hi doni el darrer vist i plau. El projecte delimita una nova zona industrial de prop de 500.000 metres quadrats on no hi serà possible edificar un prostíbul com sí ha passat en altres municipis com la Jonquera i el Club Paradise.

"No tinc res en contra de la prostitució però fins que no sigui una activitat regulada i les noies disposin de seguretat social, prestació d'atur i revisions mèdiques no vull que tingui cabuda dins el meu municipi", ha apuntat Fuentes.

Taxi als prostíbuls

Pont de Molins disposarà de servei de taxi a partir del proper 1 de gener. Els veïns van ser informats el passat 21 de desembre mitjançant una circular informativa on s'anunciava que l'empresa ServiTaxi fou la guanyadora del concurs públic (només s'hi va presentar aquesta).

La circular inclou un full amb les tarifes i aquest presenta un ventall de preus variat que arriba fins als 278 euros el desplaçament més car (Lleida) i 5,9 euros el més barat (Hostalets de Llers). Curiosament entre els recorreguts més barats s'inclou arribar a diversos prostíbuls de la comarca de l'Alt Empordà, com el Club Madam's (11 euros), el Club Dallas (14 euros), els clubs Desiré i El Molí (19 euros) o, també, el Club La Paloma Blanca (47 euros) aquest ja situat a comarca del Gironès.

Amb tot, Flores ha destacat que aquestes tarifes i les destinacions són les que ha posat l'empresa i que, en cap cas, el consistori hi ha tingut influència directa en la presa de decisió de les mateixes.