Dos detinguts per robar un cotxe i conduir sota els efectes de l'alcohol a Caldes de Malavella

Els homes van ser enxampats al voral de l'A-2 en quedar-se sense gasolina

Els Mossos d’Esquadra van detenir el 27 de setembre dos homes de 42 i 45 anys, de nacionalitats espanyola i francesa i residents a Caldes de Malavella, com a presumptes autors d’un delicte de robatori i furt d’ús de vehicle. A més, el conductor també va quedar detingut per un delicte contra la seguretat viària per conduir sota els efectes de l’alcohol.

Els fets van passar el mateix dia 27 quan els agents van veure un vehicle  aturat al voral de la carretera A-2 al punt quilomètric 700 a Caldes de Malavella. Quan els agents van arribar al lloc dels fets van veure un turisme amb dos ocupants i el conductor els va manifestar que s’havien quedat sense benzina.

Després de diverses comprovacions, els mossos van esbrinar que el vehicle havia estat sostret al març d’aquest mateix any a Martorell. Davant les evidències, els agents van detenir els dos homes com a presumptes autors del robatori i furt d’ús del vehicle.

A més, els mossos van identificar el conductor i van detectar que presentava signes evidents de trobar-se sota la influència de les begudes alcohòliques. En fer-li la prova corresponent va donar un resultat positiu de 0,63 mg d’alcohol per litre d’aire expirat.

Els detinguts van passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners el 28 de setembre, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs. El vehicle es va retirar amb una grua fins a la seva base per ser retornat al seu legítim propietari.