Detingut un lladre que va robar en una segona residència a Llançà el mes passat

L'home va accedir escalant la façana uns dos metres d'alçada

Els Mossos d’Esquadra van detenir el dia 23 de setembre a Figueres, un home de 34 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Níjar (Almeria) com a presumpte autor d’un robatori amb força a interior de domicili.

El passat 11 d’agost el propietari d’un pis de segona residència situat al carrer Pep Ventura denunciava davant la Policia Local de Llançà que li havien entrat a robar entre el mes de març del 2020 i el 10 d’agost d’enguany.

Fruit de la investigació els mossos van determinar que el lladre havia accedit al pis escalant uns dos metres d’alçada, va aixecar la persiana i va forçar la finestra amb un tornavís.

Un cop dins va remenar totes les estances i va sostreure paelles, olles, una estufa i un assecador de cabells, objectes valorats en 300 euros. La investigació va donar els seus fruits el 23 de setembre amb la detenció del presumpte autor del robatori.

El detingut, a qui li consten diversos antecedents, va passar el 24 de setembre a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Figueres, qui en va decretar la llibertat amb càrrecs.