Aragonès aborda des de Girona la territorialització del Pla de Govern

Cañigueral afirma que és el "punt d'inici" per assolir "els reptes" que tenen per davant

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, s'ha reunit aquest dijous amb la delegada del Govern a Girona, Laia Cañigueral, i la resta de membres del Consell de Direcció de la delegació, format pels directors i directores dels diferents serveis territorials.

La trobada, la primera que es fa amb el president i tot l'equip, ha servit per abordar i treballar en la territorialització del Pla de Govern a la demarcació i exposar els "reptes i prioritats" dels diferents departaments. Cañigueral ha remarcat la importància de la reunió i ha afirmat que és el "punt d'inici" per aconseguir els "reptes" que tenen per davant, "com el d'una societat més equitativa amb oportunitats per a tothom".

La delegada del Govern a Girona també ha ressaltat el valor del treball en equip. "La realitat no està organitzada per departaments, per aquest motiu per assolir els objectius que es marca el Govern és essencial que treballem de manera transversal i coordinada", ha insistit. "Fixant-nos en el que passa al territori i estant a prop de la gent; i en aquesta direcció impulsarem els Objectius Generalitat Girona", ha afegit.