Detinguts els dos responsables d'un cultiu de marihuana amb 900 plantes en una casa de Llagostera

També se'ls ha denunciat per punxar la llum

Els Mossos d’Esquadra han detingut avui dues persones, de 35 i 37 anys, de nacionalitat albanesa i amb domicilis desconeguts, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació de fluid elèctric.

Els fets es van iniciar a principis de setembre quan els agents de la Unitat d’Investigació van tenir coneixement que dins d’una casa de la població de Llagostera (Gironès) s’hi podrien estar realitzant actes de cultiu de marihuana. Immediatament, els agents van fer gestions per comprovar si realment existia aquesta plantació interior.

La investigació va concloure que hi havia signes evidents de l’existència d’una possible plantació de marihuana. Durant el matí d’avui, juntament amb agents de l’Àrea Regional de Recursos Operatius de Girona, s’ha dut a terme una entrada i perquisició amb autorització judicial al domicili.

Com a conseqüència de l’escorcoll els agents han localitzat aproximadament 900 plantes de marihuana dividides en set estances diferents. A més, també han intervingut filtres, temporitzadors, focus, ventiladors, tubs, bombetes, bàscules, entre altre material utilitzat per facilitar el cultiu de les plantes. Els mossos també han observat que tota la casa presentava l’escomesa de la llum manipulada.

Davant les evidències, els dos ocupants de la casa i encarregats de cuidar la plantació han quedat detinguts com a responsables del cultiu i de la defraudació del fluid elèctric.

Els detinguts passaran a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona.