Interior acorda incrementar la presència policial durant les Fires de Girona

Ayats assegura que el reforç es farà en totes les "zones sensibles"

El vicealcalde a l'Ajuntament de Girona i portaveu d’Esquerra Republicana, Quim Ayats, ha traslladat al conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, la seva preocupació davant l’augment de conductes incíviques a l’espai públic d’arreu del país.

Girona celebrarà d’aquí uns dies les Fires de Sant Narcís, i el vicealcalde i el conseller s’han emplaçat a treballar per tenir unes festes cíviques i segures. “Per Sant Narcís hi haurà un reforç policial en zones sensibles i una coordinació estreta entre Mossos d’Esquadra i Policia Municipal”, assegura Ayats.

En aquest sentit, durant la trobada amb el conseller d’Interior, a la que també ha assistit la regidora de Ciutadania, M. Àngels Cedacers, el vicealcalde republicà ha posat sobre la taula la previsió que aquest mes de setembre es graduaran nous agents dels Mossos d’Esquadra. “Li he traslladat al conseller les necessitats que té Girona i que hem de resoldre de manera urgent”, explica el republicà. En aquest sentit, Ayats i Elena mantenen el compromís a seguir treballant conjuntament per reforçar els efectius policials i la seguretat de la ciutat.

D’altra banda, Ayats també ha mostrat la seva preocupació davant les ocupacions delinqüencials i juntament amb el conseller han acordat seguir  avançant per dotar de noves eines als ajuntaments per actuar en aquests casos.