Madrenas reclama a Elena més presència policial a Girona

L'alcaldessa s'ha reunit aquest matí amb el conseller d'Interior

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha rebut aquest migdia el conseller d’Interior del Govern de la Generalitat de Catalunya, Josep Ignasi Elena. Durant la trobada l’alcaldessa ha manifestat la necessitat de disposar de més efectius de Mossos d’Esquadra a la ciutat per poder millorar els problemes relacionats amb la seguretat ciutadana.

En aquest sentit, s’estarà a l’espera de la destinació dels nous agents que s’afegiran al cos en els propers dies. L’alcaldessa ha assenyalat que s’han reduït les dades de delictes a la ciutat respecte a dos anys enrere, però que l’objectiu ha de ser no tornar a la situació anterior i aconseguir rebaixar les xifres. Un altre dels temes que s’han tractat a la reunió ha sigut la problemàtica generada al voltant de les ocupacions delinqüencials.

En la reunió de treball, que ha tingut lloc al despatx d’Alcaldia del consistori, hi ha assistit també el vicealcalde de Girona, Quim Ayats; el regidor de Seguretat de l’Ajuntament de Girona, Eduard Berloso, i el director delsServeis Territorials d’Interior de la Generalitat a Girona, Jordi Martinoy. 

Posteriorment a la reunió, el conseller ha signat el llibre d’honor municipal i s’ha trobat amb el portaveu i regidor de Guanyem, Lluc Salellas, i el regidor del PSC, Juan Antonio Balbín.