El Museu Dalí incorpora una sala remodelada al seu recorregut amb fotografies de Melitó Casals

Les instantànies recullen la participació de l'artista en la creació del Teatre-Museu

El Teatre-Museu Dalí incorpora al seu recorregut un sala remodelada i ho farà a partir d'aquest divendres amb l'exposició d'una selecció de deu fotografies de Melitó Casals, 'Meli', que va ser el fotògraf i amic personal de l'artista.

Amb el títol 'Dalí al seu Teatre-Museu vist per 'Meli'', la mostra presenta l'artista en diversos moments del procés de creació de la seva darrera gran obra: el museu, alçat sobre les restes de l'antic teatre municipal. Amb aquesta selecció de fotografies, testimoni de la complicitat entre Dalí i Meli, els fotògraf fa el públic partícip de la gestació i la construcció de l'equipament durant els anys setanta.

Entre elles, per exemple, s'hi pot veure l'artista pintant els plafons del sostre del Palau del Vent o, juntament amb Gala i Antoni Pitxot, supervisant la instal·lació de les escultures dels monstres "grotescos" al pati de butaques.

Amb aquesta actuació, la Fundació Dalí recupera un espai de la zona de la cripta, ara que se celebraran 47 anys de l'obertura del Teatre-Museu.