Un home es presenta ferit per una punyalada a la comissaria dels Mossos a Girona

La víctima es troba ingressada a l'hospital Josep Trueta

Els Mossos d'Esquadra investiguen un nou apunyalament a Girona. Al voltant de les deu de la nit d'ahir, un jove de nacionalitat marroquina es va presentar a la comissaria dels Mossos del barri de Vista Alegre, amb dues ganivetades i ferit greu.

Des de la Unitat d'Investigació (UI) d'aquesta comissaria s'ha obert una investigació per tal d'esclarir els fets. Segons ha pogut saber aquest diari, l'home presentava una ferida d'arma blanca a la part de davant del cos, a la zona del pit, i una segona ganivetada a l'esquena.

En el moment d'entrar a la comissaria, els agents van reclamar l'assistència del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que va estabilitzar el ferit i el van traslladar, amb un pneumotòrax i amb pronòstic greu, a l'hospital Josep Trueta, on segueix ingressat. Fonts policials han explicat que l'home segueix greu, però no es pateix per la seva vida.

Tot sembla indicar que l'home va ser ferit en un enfrontament relacionat amb el tràfic de drogues. Després de ser ferit, en una zona propera a la comissaria, situada al bell mig de la ciutat, l'home va aconseguir arribar fins a dependències policials, on va demanar ajudar i va relatar una primera versió dels fets.

Segons han relatat les mateixes fonts policials, es tractaria d'un delinqüent habitual que té diversos antecedents per, entre d'altres, delictes contra la salut pública.