Blanes pretén reactivar 130 locals comercials sense activitat

Els propietaris poden anunciar l'espai en un web municipal

L'Ajuntament de Blanes (Selva), a través del departament de Promoció de la Ciutat, pretén aconseguir que els locals comercials sense activitat que hi ha arreu del municipi puguin tornar a aixecar persianes.

La recerca d’espais sense activitat ha donat com a resultat que, en l’actualitat, arreu de la població hi ha un total de 362 locals tancats sense activitat comercial. Després de comprovar-los un per un, s’ha esbrinat que gairebé la meitat, més concretament 153, són de lloguer i/o venda, mentre que la resta es fan servir com a trasters, garatges o bé per a qüestions particulars i no estan pendents que se’ls posi en marxa.

D’aquests 153, a data d’avui n’hi ha 23 que ja s’han ocupat amb activitats, per tant en resten 130 de pendents. A partir d’aquí des de Promoció de la Ciutat s'han posat en contacte amb els propietaris d’aquests 130 locals i s’ha dissenyat un web on poder consultar la localització i característiques dels que fins al moment han enviar la informació per sortir-hi publicats.

A data d'avui ja s’han penjat les dades i localització d’una trentena d’espais repartits arreu del municipi: a la Zona Centre, La Plantera, Els Pins i Racó d’en Portas, Quatre Vents, Can Borell i Mas Moixa, Mercat-Mas Enlaire, Polígon Industrial, Zona del Port, Montferrant, La Pedrera-Carretera de Lloret, Mas Florit, Ca la Guidó i Els Pavos.