Atrapen dos lladres cometent un robatori tipus 'peruà' al voral de l'AP-7 a la Jonquera

Els agents estaven fora de servei i se'n tornaven cap a casa quan els van veure i arrestar

Dos policies locals de la Jonquera (Alt Empordà) han atrapat uns lladres cometent un robatori amb el mètode 'peruà' a l'AP-7. Els fets han tingut lloc aquest dimecres cap a un quart de tres de la tarda. Els dos policies locals de la Jonquera ja havien acabat la jornada laboral i se'n tornaven cap a casa. Mentre circulaven per l'autopista AP-7 en sentit sud, a l'alçada del quilòmetre 15, els agents fora de servei han vist dos vehicles aturats al voral.

Del primer n'havien baixat dos homes i, mentre un d'ells feia senyals a la conductora del segon cotxe, l'altre aprofitava que estava distreta per robar-li (un mètode que es coneix com el del 'peruà'). La víctima era una dona gran de nacionalitat francesa.

Els dos lladres, en veure's descoberts, han fugit en direcció sud per l'AP-7. Els policies locals els han seguit i els han pogut interceptar a la sortida de Figueres Nord. Allà, els dos agents han detingut els lladres, de nacionalitat kosovar i que acumulen nombrosos antecedents per fets similars. Un d'ells, a més, tenia pendent una ordre de detenció.

Els Mossos d'Esquadra, que han anat fins al lloc alertats pels dos agents, s'han fet càrrec dels detinguts i els han traslladat a comissaria.