Denunciat un local de Blanes que va obrir com a discoteca el passat cap de setmana

Hi havien 34 clients al seu interior quan va arribar la Policia Local

La Policia Local de Blanes (Selva) ha aixecat una acta per incomplir les mesures anti-covid a un local del municipi que estava exercint l’activitat de discoteca. En el moment de la inspecció, els agents van comptabilitzar un total de 34 persones que eren en aquell moment dins del local ballant al so de la música i consumint begudes i sense utilitzar la mascareta.

Els fets van tenir lloc el passat cap de setmana, quan una patrulla del cos policial circulava pel Passeig de Mar a quarts de 10 de la nit del dissabte. Als agents els va cridar particularment l’atenció que la porta d’un local conegut perquè fa un temps havia funcionat com a discoteca-sala de ball estigués de nou obert i, a més a més, hi hagués gent entrant i sortint.

Després d'identificar al responsable del local, van verificar que estava funcionant com una discoteca amb 34 clients al seu interior en aquells moments. Per això, van demanar-li al responsable que aturés immediatament l’activitat, ja que estava incomplint la normativa que prohibeix que es pugui reprendre l’oci nocturn.

Posteriorment, els agents també van procedir a fer una inspecció al local, detectant diverses infraccions del Reglament d’Espectacles i Activitats Recreatives. Des que va esclatar la pandèmia i es van posar en marxa les mesures de contenció per aturar el contagi, la Policia Local de Blanes ja ha hagut d’actuar amb anterioritat en aquest mateix sentit, per aturar majoritàriament festes il·legals.

El cas més similar va passar aviat farà un any, a finals del mes de setembre del 2020, quan ja va denunciar una sala de ball on 45 persones estaven fent classes de salsa i bachata. A diferència de l’actuació d’aquest cap de setmana, aleshores la policia se’n va assabentar a través dels anuncis que havia estat fent la sala de ball.