Dos detinguts per intentar entrar a robar dins un pis al carrer Migdia de Girona

Els fets han estat advertits per dos agents de paisà que feien tasques de vigilància preventiva

La Policia Municipal de Girona ha detingut avui dos homes, un de 31 anys nascut a Geòrgia i un de 37 anys nascut a Rússia, tots dos amb domicili desconegut, per un delicte de temptativa de robatori amb força a l’interior d’un domicili. Els fets han tingut lloc al carrer del Migdia.

Dos agents de paisà, mentre realitzaven vigilància preventiva pel barri de l'Eixample, han vist un home que mirava i controlava immobles de la zona i l'entorn contínuament. Aquest home ha accedit a un habitatge situat al carrer del Migdia, mentre un segon esperava a baix vigilant.

Un cop han baixat del pis, i després de fer les comprovacions escaients (un pis amb signes de forçament), han estat detinguts per un delicte de robatori a l’interior de domicili en grau de temptativa.

Els agents també ha  localitzat i escorcollat el  vehicle que portaven, on han localitzat també diners fraccionats i eines que es fan servir per cometre aquest tipus de delicte, entre altres objectes que han estat intervinguts. Aquestes eines les duien amagades sota del vehicle.