Detinguts per dur més d'un miler d'objectes per cultivar marihuana en caixes de taronges

Els Mossos han intervingut 950 pots de llavors de droga i 8.500 euros en metàl·lic als detinguts, d'entre 44 i 52 anys

Els fets han succeït aquest divendres a la matinada durant un control policial de prevenció de robatoris a la demarcació de Girona i que s'havia planificat a l'entrada de Lloret de Mar. Els agents han aturat un vehicle amb tres persones a l'interior ja que mostraven una actitud nerviosa i donaven respostes incoherents davant les preguntes dels agents.

A l'interior del cotxe s'han localitzat diverses caixes de taronges que el conductor ha dit que provenien de la població de Vinaròs per tal de dur-les a Moldàvia. Sota les caixes de taronges, els agents han localitzat diverses bosses camuflades amb 30 balances de precisió electròniques, 120 trinxadors de marihuana metàl·lics, 68 trinxadors de plàstic i fusta, 5 termòmetres digitals, 9 ampolles de fertilitzants, 21 mesuradors de PH de l'aigua, 2 programadors elèctrics i més de 950 pots de llavors presumptament de marihuana de diferents marques.

A més, els ocupants del vehicle duien més de 8.500 euros en bitllets fraccionats i repartits per diferents llocs de la vestimenta.

Davant la gran quantitat d'objectes per ser utilitzats per a l'elaboració i cultiu de substàncies estupefaents i la posterior venda, els agents han detingut les tres persones com a presumptes autores d'un delicte contra la salut pública i un delicte de receptació.

Els detinguts, a qui no els consten antecedents, passaran properament a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Blanes.