Hilton obre el primer hotel 'DoubleTree' del país a l'Empordà Golf Resort de Gualta

El ressort compta amb 87 habitacions, una zona de Spa i sales de reunions

Segons apunta el president de Hilton Worldwide, Simon Vincent; “ens sentim molt orgullosos d'haver portat per primera vegada a Espanya una de les marques hoteleres que estan creixent més ràpidament a Europa. Envoltat per un impressionant paisatge verd, l'hotel proporciona una barreja única de naturalesa amb els serveis exclusius d'un elegant ressort i el gaudi de zones de trobada molt cuidades i amb un disseny contemporani, el que ho converteix en una opció ideal per a viatgers que es desplacen tant per motius de treball com per plaer”, ha dit.

Els golfistes que visitin el 'DoubleTree' tenen a la seva disposició de dos camps de 18 forats amb dunes, llacs i amb el paisatge de l'Empordà de fons. Ambdós camps van ser ideats pel prestigiós i premiat dissenyador Robert von  Hagge i oferixen als amants del golf l'oportunitat única de gaudir d'una de les zones més espectaculars de l'Estat per a practicar aquest esport.

L'hotel també compta amb una sala de fitness, una àrea de negocis oberta les 24 hores i cinc sales de reunions dotades de les més avançades tecnologies. Tot això el converteix en un lloc ideal per a celebrar reunions i altres tipus d'esdeveniments, amb sales que poden allotjar entre 10 i 250 persones, sempre amb vistes a l'Empordà.

A tocar del ressort també podem trobar els municipis medievals de Pals i Peratallada, com també una ràpida connexió amb Girona a tant sols 48km de l'hotel.