Maria Alsina, nova presidenta de 'Tribuna de Girona'

Substitueix en el càrrec Jordi Nicolau que continuarà a la Junta Directiva de l’entitat com a vocal

D’aquesta manera Maria Alsina es va convertir en la quarta presidenta de la història de Tribuna de Girona, i Ramon Iglesias en el nou secretari. Jordi Nicolau i Jaume Serra (secretari fins el moment) continuen vinculats a la Junta Directiva com a vocals.

La nova presidenta de Tribuna de Girona, Maria Alsina, va donar les gràcies als assistents per la confiança. En la seva intervenció va tenir paraules d’agraïment per la feina pels membres de les juntes directives anteriors que han contribuït amb el seu esforç a fer créixer l’entitat des del 1999 i en especial, el lideratge dels tres presidents anteriors: Josep López de Lerma, Rafael Garcia i Jordi Nicolau. Maria Alsina va destacar que agafa el càrrec “amb il·lusió i la voluntat d’administrar i fer créixer Tribuna de Girona” amb el suport de la resta d’integrants de la Junta Directiva.

Maria Alsina és Delegada General de CaixaBank a Girona des de l’any 2011. Llicenciada en Dret, té un postgrau en Direcció Bancària a la Universitat Pompeu Fabra i és Diplomada pel CDD (Centre de Desenvolupament Directiu d’ESADE-“la Caixa”),actualment està dins el programa AMP ESADE. Va entrar a treballar a “la Caixa” el 1999 i, després de desenvolupar diferents responsabilitats de sots direcció i direcció d’oficina, és nomenada Directora de l’àrea de Negoci de Girona Ciutat l’any 2009., fins que a 2011 es va incorporar a la responsabilitat actual.

Tribuna de Gironaés una entitat sense ànim de lucre fundada el 1999 per “la Caixa”, ‘Ràdio Girona – Cadena Ser’ i ‘Diari de Girona’ l’objecte de la qual és l’organització de cicles de conferències i d’altres activitats orientades especialment, però no exclusivament, al món professional, empresarial i directiu de la demarcació de Girona.